Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ιστορίες του Δάσους

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 @ 6:30 μμ - 7:30 μμ

6€

Κουκλοθέατρο με μουσική και τραγούδια.
Ερμηνεία: Γιάννα Μαμακούκα
Μουσική – τραγούδι: Λίζα Μαμακούκα

Τρεις ιστορίες που διαδραματίζονται στο δάσος. Σ ’αυτόν τον μαγικό χώρο των παραμυθιών που συμβολίζει την ίδια τη ζωή με τις περιπέτειες, τις ανακαλύψεις και τις εκπλήξεις της.

Στην πρώτη ιστορία παρακολουθούμε έναν νεαρό ασβό που χάνεται στο δάσος και έτσι γνωρίζεται με τα άλλα ζώα του δάσους και με τον μελλοντικό και παντοτινό του σύντροφο: το σκοτάδι , αφού ο ασβός είναι ζώο που ζει την νύχτα…Ο μικρός ασβός νικάει τους φόβους του μέσα από τις περιπέτειές του.

Η δεύτερη ιστορία παρουσιάζει τον σκύλο όταν ακόμη ήταν ένα ζώο του δάσους.
Ο σκύλος ψάχνει να βρει ένα φίλο που να είναι δυνατός, έναν σύντροφο που να τον κάνει να νοιώθει ασφάλεια. Μετά από διάφορες συναντήσεις με άλλα ζώα καταλήγει στον άνθρωπο και έτσι πάει να ζήσει μαζί του ως πιστός του σύντροφος.

Στην τρίτη ιστορία τρεις γέροι μάγοι και ένας νεαρός μαθητευόμενος μάγος συναντιούνται στο δάσος στον ετήσιο διαγωνισμό μαγείας… Ποιος θα νικήσει; Μέσα από μαγικά λόγια, μαγικές συνταγές και θαυμαστά μυστήρια θα παρακολουθήσουμε τα πειράματά τους και θα αποφασίσουμε σε ποιόν θα δώσουμε το φετινό βραβείο μαγείας.

 

Ηλικίες: 3-103

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:
6:30 μμ - 7:30 μμ
Κόστος:
6€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση