fbpx

Τα καλοκαιρινά τμήματα απευθύνονται σε παιδιά 6 έως 11 ετών. Ο κύκλος συμμετοχής είναι εβδομαδιαίος, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. με κόστος 80€ (ανά εβδομάδα).

 

Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα θέμα, το οποίο πλησιάζουμε από διαφορετικές πλευρές: την αφήγηση, τις προβολές, τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη σκηνογραφία και τις κατασκευές.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι στον υπαίθριο χώρο του Ω2.

 

Τα παιδιά θα έχουν μαζί τους γεύματα (θα τρώμε στις 10πμ και στη 1μμ), καπέλο και αντηλιακό.

Ο Γύρος του Κόσμου σε 5 Μέρες 28/6 - 2/7

Έτοιμοι για επιβίβαση;

Πρώτη στάση Ιαπωνία και από εκεί Ινδία, Κίνα και μετά διάλειμμα για κολατσιό πριν πεταχτούμε για μια βόλτα στην Αφρική… Μουσική, χορός, παράξενα έθιμα και αστείες παραδόσεις και πολλά απρόοπτα!

Ταξίδι στο Χρόνο 5/7 - 9/7

Βρέθηκαν στο Ω2 τα σχέδια για την κατασκευή της πρώτης πραγματικής Χρονομηχανής!  Τώρα το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες για την κατασκευή της και να βρούμε το γενναίο πλήρωμα που θα κάνει το άλμα στο μέλλον ή στο παρελθόν.

Φώτα, κάμερα… Πάμε: Video Clip 12/7 - 16/7

Γράφουμε το σενάριο, σκηνοθετούμε και πρωταγωνιστούμε στο δικό μας μουσικό Video Clip.

Περιπέτεια στο Νησί με τα Κοράλλια 19/7 - 23/7

Να ξέρεις ότι αν είναι να ναυαγήσεις για πέντε μέρες σε ένα νησί, να εύχεσαι αυτό να είναι το Νησί με τα Κοράλλια. Έχει χρυσή αμμουδιά, φοίνικες και μπανανόδεντρα και μια λίμνη με καταρράχτη.

Και σίγουρα εκεί θα βρεις όλα τα υλικά για να φτιάξεις μια καλύβα που θα έχει όλες τις ανέσεις και που θα κάνει τη διαμονή σου αξέχαστη.

Φώτα, κάμερα… Πάμε: Χωρίς Φωνή 26/7 - 30/7

Γράφουμε το σενάριο, σκηνοθετούμε και πρωταγωνιστούμε στη δική μας βουβή (και ασπρόμαυρη) κινηματογραφική ταινία.

Δαμάζοντας τα Τέρατα της Μυθολογίας 2/8 - 6/8

Πώς θα ήταν αν είχες φίλο τον Μινώταυρο; Ή τον Κέρβερο κατοικίδιο να σε περιμένει στο σαλόνι; Ή αν πήγαινες σινεμά με τον Κύκλωπα Πολύφημο; Ήρθε η ώρα να φέρουμε τα φοβερά και τρομερά τέρατα στα μέτρα μας και γιατί όχι, να τα πάρουμε στο σπίτι μας!

Κάστρα και Πολιορκητές 9/8 - 13/8

Η πριγκίπισσα αιχμάλωτη στο κάστρο κι οι ιππότες ετοιμάζουν την πολιορκία. Βαλλίστρες, κριοί, καταπέλτες, τείχη, τάφροι, γέφυρες και πύργοι είναι μόνο κάποια από τα αντικείμενα που θα κατασκευάσουμε σε ένα επιδαπέδιο παιχνίδι στο οποίο στόχος είναι να καταλάβουμε το κάστρο και να σώσουμε την πριγκίπισσα!

Καράβια Θρύλοι και Θαλασσοπόροι 16/8 - 20/8

Εξερευνητές, πειρατές, βίκινγκς, καπετάνιοι, ναύτες και ναυαγοί. Λαοί της θάλασσας και μύθοι για πλοία φαντάσματα που ταξιδεύουν ακόμα στις ομίχλες του βορά.

Τα Φτερά του Δράκου 23/8 - 27/8

Παραμύθια από όλο τον κόσμο που έχουν κοινό στοιχείο το μυθικό ζώο που φτύνει φωτιές! Στα φτερά του δράκου θα ταξιδέψουμε και θα ζήσουμε περιπέτειες αρχαίες και σύγχρονες.

Χωρίς Κανόνες 30/8 - 3/9

Λίγο πριν την έναρξη των σχολείων οι κανόνες στη ζωγραφική, στη γλυπτική και στο θεατρικό παιχνίδι κάμπτονται και η δημιουργικότητα φτάνει στα άκρα των μακρινών παιδικών ορίων.