Τα καλοκαιρινά τμήματα απευθύνονται σε παιδιά 6 έως 11 ετών. Ο κύκλος συμμετοχής είναι  εβδομαδιαίος, Δευτέρα με Παρασκευή από τις  8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. με κόστος 80€ (ανά εβδομάδα).

Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα θέμα, το οποίο πλησιάζουμε από διαφορετικές πλευρές: την αφήγηση, τις προβολές, τη μουσική, το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη σκηνογραφία και τις κατασκευές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι στον υπαίθριο χώρο του Ω2.

Τα παιδιά θα έχουν μαζί τους γεύματα (θα τρώμε στις 10πμ και στη 1μμ), καπέλο και αντηλιακό.

Φανταστικά Μηχανήματα 17/6 - 21/6

Μηχανήματα που γυρίζουν πίσω το χρόνο, που συρρικνώνουν, που μεγεθύνουν, που σε κάνουν αόρατο, που κλωνοποιούν… Μηχανήματα που υπάρχουν μόνο στη φαντασία μέχρι να βρεθεί κάποιος να τα κατασκευάσει…

Ο Τεράστιος Μικρόκοσμος 24/6 - 28/6

Μια ακτίνα σμίκρυνσης χτύπησε το Ω2! Ο κόσμος γύρω μας άλλαξε και τα μικρά έγιναν μεγάλα. Επιστρατεύοντας την παρατηρητικότητα, την επιστήμη και την φαντασία θα εξερευνήσουμε τον τόσο κοντινό αλλά άγνωστο μικρόκοσμο.

Ταξίδι στο Διάστημα 1/7 - 5/7

Ρομπότ, διαστημόπλοια, πλανήτες και εξωγήινοι! Φτιάχνοντας τα οχήματά μας, θα ταξιδέψουμε στο ηλιακό σύστημα και θα παίξουμε διαγαλαξιακό θέατρο!

Μάγοι, Ακροβάτες και Zογκλέρ 8/7 - 12/7

Τα φώτα σβήνουν. Ανάβουν οι προβολείς. Ο ακροβάτης στέκεται τόσο ψηλά που η σκιά του είναι τεράστια. Σηκώνει το ένα πόδι και το κοινό κρατάει την ανάσα του…

Μια εβδομάδα με παιχνίδια, θέατρο και κατασκευές εμπνευσμένες από τον κόσμο του τσίρκου.

Φώτα, κάμερα… Πάμε: Video Clip 15/7 - 19/7

Γράφουμε το σενάριο, σκηνοθετούμε και πρωταγωνιστούμε στο δικό μας μουσικό Video Clip.

Φώτα, κάμερα… Πάμε: Χωρίς Φωνή 22/7 - 26/7

Γράφουμε το σενάριο, σκηνοθετούμε και πρωταγωνιστούμε στη δική μας βουβή (και ασπρόμαυρη) κινηματογραφική ταινία.

Στη Χώρα του Πάγου 29/7 - 2/8

Επιτέλους λίγη δροσιά μες το κατακαλόκαιρο! Ο ήλιος της Αρκτικής είναι εκτυφλωτικός αλλά η θερμοκρασία δεν περνάει το μηδέν…

Ώρα να φτιάξουμε ιγκλού και να μάθουμε να ψαρεύουμε στον πάγο!

Το Νησί των Πειρατών 5/8 - 9/8

Γιο Χο Χο! Γάντζος στο χέρι, χάρτης θησαυρού, παπαγάλος που μιλάει πάντα τη λάθος στιγμή, πλοίο με κανόνια, μαύρη σημαία στο ιστίο και φύγαμε!

Κουκλοθέατρο & Μαριονέτες: Lambe Lambe 12/8 - 16/8

Ακολουθώντας το πιο μικρό θέατρο του κόσμου, το Λατινοαμερικάνικο Lambe Lambe, θα φτιάξουμε κούκλες, μαριονέτες και σκηνικά για να παίξουμε τα δικά μας έργα μέσα σε ένα κουτί!

Κάστρα και Πολιορκητές 19/8 - 23/8

Η πριγκίπισσα αιχμάλωτη στο κάστρο κι οι ιππότες ετοιμάζουν την πολιορκία. Βαλλίστρες, κριοί, καταπέλτες, τείχη, τάφροι, γέφυρες και πύργοι είναι μόνο κάποια από τα αντικείμενα που θα κατασκευάσουμε σε ένα επιδαπέδιο παιχνίδι στο οποίο στόχος είναι να καταλάβουμε το κάστρο και να σώσουμε την πριγκίπισσα. Winter is coming!

Μπλέξιμο στο Ω2 Εξπρές 26/8 - 30/8

Επιβιβαστείτε παρακαλώ! Το τρένο του Ω2 αναχωρεί για ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και δράση με άγνωστο προορισμό. Ιστορίες, κατασκευές και παιχνίδια με θέμα το τρένο.

Χωρίς Κανόνες 2/9 - 6/9

Λίγο πριν την έναρξη των σχολείων οι κανόνες στη ζωγραφική, στη γλυπτική και στο θεατρικό παιχνίδι κάμπτονται και η δημιουργικότητα φτάνει στα άκρα των μακρινών παιδικών ορίων.